Welkom Zielrietzangers voor wandelaars Tocht om de Noord in Usquert

 

Het was prachtig weer en gezellig zondag 24 september 2017 op de Wadwerderweg in Usquert, 5000 wandelaars deden tijdens de Tocht om de Noord Usquert aan. Voor de voormalige brandweerkazerne werden ze welkom geheten door de Zielrietzangers. Het visserskoor uit Usquert liet de wandelaars genieten met een repertoire in het Grunnegs van liedjes over vissen, het Wad, het Hogeland en niet te vergeten vrouwen. Uit de enthousiaste reacties van de wandelaars bleek hun waardering, sommigen waagden zelfs een dansje. Van 11.00  tot 16.00 uur traden de Zielrietzangers op. De liedjes werden aangekondigd door Jaap Nienhuis, die een aantal wandelaars, waaronder burgemeester Marijke van Beek van de gemeente Eemsmond , interviewde. De burgemeester prees het initiatief van de Zielrietzangers.

Een enthousiast publiek

Klik hier voor meer foto’s

Dit bericht is geplaatst in optredens. Bookmark de permalink.