BNN/VARA documentaire klaar

De ondergang van de van Imhoff is de titel van de documentaire, die in drie delen wordt uitgezonden bij BNN/VARA op de zondagen 10, 17 en 24 december 2018 om 20.15 op NPO2. Anouk, kleindochter van Herman Hoeksema ( kapitein van de van Imhoff) gaat samen met de Oostenrijkse Thomas Heindl naar het verhaal van de ondergang van de van Imhoff. Zij komt daarbij ook in Usquert waar de familie Hoeksema ook heeft gewoond. Jan Zuidema uit Usquert liet haar, zaterdag 29 oktober 2016, verschillende plaatsen zien waar de familie Hoeksema heeft gewoond. Bij de opnamen in Hotel de Landbouw zorgden de Zielrietzangers voor de couleur locale, zongen daarbij enkele liederen van hun repetoire.

Zie ook de aankondiging van BNN/VARA (klik hier)

Klik op de foto voor een vergroting.

Klik hier voor oorspronkelijk bericht.

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.