Veel publiek bij optreden Zielrietzangers bij de Burcht in Hoogezand op dinsdag 12 februari 2019

Met veel plezier zongen de Zielrietzangers voor het enthousiaste publiek in Hoogezand. Ze lieten de aanwezigen veel mooie liedjes horen uit hun uitgebreide Groninger repertoire.

Geplaatst in optredens | Reacties uitgeschakeld voor Veel publiek bij optreden Zielrietzangers bij de Burcht in Hoogezand op dinsdag 12 februari 2019

Nijjoarswens Zielrietzangers

De Zielrietzangers oet Oskerd winzen joe goie Kerstdoagen, een gezellige oldjoarsoavend en veul hail en zeegn ien 2019.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nijjoarswens Zielrietzangers

TEAM ZIELRIETZANGERS WON PRIJS IN PUBQUIZ OP 14 DECEMBER 2018

Helaas was het een gedeelde prijs en bovendien de poedelprijs. Samen met het team van de Christen Unie eindigden de Zielrietzangers op de laatste plaats  met 50 punten. De organisatie had een quiz samengesteld met 100 vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen, o.a. vragen over films, tv-programma’s, moderne muziek en dat waren nou net de onderwerpen waar de ploeg van de Zielrietzangers zich niet op hadden voorbereid. Het team werd gevormd door P.T. Bierema, K. Kooy, J.P. Nienhuis, F. Padje gesteund door J. Jansen later aangevuld met J. Luit.

De pubquiz vond plaats in de op Roakeldais hal te Warffum in het kader van Adieu Eemsmond.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor TEAM ZIELRIETZANGERS WON PRIJS IN PUBQUIZ OP 14 DECEMBER 2018

Kerstmarkt Dorpshuis Usquert

Ook dit jaar liet het visserskoor de Zielrietzangers zich horen met hun  Gronings repertoire.

In het gezellige en mooi aangeklede dorpshuis konden de bezoekers genieten van de mooie liedjes over het Wad, de vrouwen, het vissen en alles wat een waddenvisser zoal bezig houdt. 

Klik voor de foto’s op deze link.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kerstmarkt Dorpshuis Usquert

Gezellige middag met de Zielrietzangers in het Hippolytushoes te Middelstum, 13 oktober 2018

De Vereniging voor Volksvermaken Middelstum bezorgde een vijftigtal bewoners van het Hippolytushoes en Middelstum een gezellige middag in het Hippolytushoes op zaterdag middag 13 oktober 2018. VVVM nodigde het visserskoor de Zielrietzangers uit Usquert uit voor een optreden. Dit koor staat garant voor een mooi optreden met liedjes over vissen op het Wad, het mooie Hoogeland, Vrouwen en alles wat een visserman bezig houdt. Zij doen dat allemaal in het Grunnegs.

Klik hier voor de foto’s

Ook video’s werden er gemaakt, klik hier.

Geplaatst in optredens | Reacties uitgeschakeld voor Gezellige middag met de Zielrietzangers in het Hippolytushoes te Middelstum, 13 oktober 2018

Zielrietzangers komen naar Middelstum op 14 oktober 2018

Geplaatst in optredens | Reacties uitgeschakeld voor Zielrietzangers komen naar Middelstum op 14 oktober 2018

Tocht om de Noord door Usquert, 29 september 2018

Tocht om de Noord door Usquert. Zaterdag 29 september 2018 stonden de Zielrietzangers in alle vroegte om de wandelaars van de 40 km route vanaf 7 uur in de ochtend te verwelkomen in Usquert. De lopers konden het enthousiaste gezang van het visserskoor uit Usquert wel waarderen, met nog 36 km. te gaan konden ze wel een oppeppertje gebruiken. Het was fris, maar de weersomstandigheden waren prima.

Nog 36 km. te gaan

Geplaatst in optredens | Reacties uitgeschakeld voor Tocht om de Noord door Usquert, 29 september 2018

Nieuwe video op de website.

Graziela Bosker heeft een video-opname van ons optreden voor Monumentaal Usquert in molen Eva te Usquert gemaakt. We zingen het lied ‘Vroag aan de zee’. Klik in het menu op Video’s en kies de video die u wilt zien.

Als u op deze zin klikt, gaat u direct naar de video.

Geplaatst in Diversen | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe video op de website.

Gezellige seizoenstart van de Zielrietzangers op Noordpolderzijl

Het was te koud, nat en winderig om buiten op te treden. Daarom vierden de Zielrietzangers uit Usquert hun seizoenstart zondag 23 september 2018 in de gezellige en warme zaal van het Zielhoes op Noordpolderzijl. Het visserskoor zong enthousiast een twintigtal liedjes uit hun uitgebreide repertoire voor de ruim 50 bezoekers. Een heel toevallige en bijzondere bezoeker was ambassadrice Lyndal Walker van Nieuw Zeeland, zij woonde een deel van het optreden bij en speciaal voor haar zong het koor het Grönnegs laid. Zij kreeg als aandenken de cd’s van de Zielrietzangers mee.

In september trad het koor al 3 keer op, er staan in de komende tijd nog 3 optredens gepland. Zie daarvoor de agenda op www.zielrietzangers.nl

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gezellige seizoenstart van de Zielrietzangers op Noordpolderzijl

Seizoenstart Zielrietzangers op Noordpolderzijl, zondag 23 sept. 2018, van 15.00 tot 17.00

Seizoenstart van de Zielrietzangers op Noordpolderzijl, zondag 23 september a.s. Van 15.00 tot 17.00. Misschien kunnen we dit jaar na een mooie nazomerweek weer eens buiten optreden. Gezelligheid staat voorop, dat moet vast wel lukken bij het Zielhoes op Noordpolderzijl.

Lijkt het u wat om mee te zingen, doe dat vooral, lid worden kan ook, de Zielrietzangers is een gezellig koor. We zoeken ook versterking bij de muzikanten.

Kijk vooral verder op de website, u ziet we hebben dit seizoen al een flink aantal keren opgetreden. Bekijk onze agenda voor de repetitie-tijden.

We zien u graag zondag a.s. op Noordpolderzijl.

Noordpolderzijl, 21 augustus 2017

Geplaatst in optredens | Reacties uitgeschakeld voor Seizoenstart Zielrietzangers op Noordpolderzijl, zondag 23 sept. 2018, van 15.00 tot 17.00