Optreden Zielrietzangers bij oldtimershow Leermens

Op zaterdag, 15 september waren “De Zielrietzangers” weer van de partij ter opluistering van de editie 2018 van de oldtimershow, die eens in de drie jaar in Leermens georganiseerd wordt. Het was een groots opgezet gebeuren, waar veel mensen op af kwamen. Het optreden van ons koor, verdeeld in drie blokjes, paste naadloos in de opzet en de sfeer van dit evenement. Het was natuurlijk vanzelfsprekend, dat Jacob van der Molen als inwoner van Leermens, maar tot voor kort vaste accordeonist van De Zielrietzangers, de begeleiding van Fokko en Syb kwam versterken.

Jaap Nienhuis kwam met zijn prachtige A-Ford uit 1928 naar Leermens.

Opnieuw een geslaagd en leuk optreden.

Siep van der Zwaag

Dit bericht is geplaatst in optredens. Bookmark de permalink.