Gezellige seizoenstart van de Zielrietzangers op Noordpolderzijl

Het was te koud, nat en winderig om buiten op te treden. Daarom vierden de Zielrietzangers uit Usquert hun seizoenstart zondag 23 september 2018 in de gezellige en warme zaal van het Zielhoes op Noordpolderzijl. Het visserskoor zong enthousiast een twintigtal liedjes uit hun uitgebreide repertoire voor de ruim 50 bezoekers. Een heel toevallige en bijzondere bezoeker was ambassadrice Lyndal Walker van Nieuw Zeeland, zij woonde een deel van het optreden bij en speciaal voor haar zong het koor het Grönnegs laid. Zij kreeg als aandenken de cd’s van de Zielrietzangers mee.

In september trad het koor al 3 keer op, er staan in de komende tijd nog 3 optredens gepland. Zie daarvoor de agenda op www.zielrietzangers.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.