Optreden bij “Keerweer Doag’n Delfzijl op 1 juni 2019

.

Op 1 juni 2019 zijn de Zielrietzangers afgereisd naar Delfzijl om op te treden ter opluistering van de KeerWeer Doag’n in de Poststraat.
Ondanks het geringe aantal zangers (door verschillende oorzaken waren we met 17 man sterk) konden we weer spreken van een geslaagd optreden, Syb Jongsma en Fokke Padje stonden garant voor de begeleiding en Willem Kiewiet trad op als “spreekstalmeester”.

We hebben twee blokjes gezongen, die wat ingekort moesten worden om wat tijd betreft niet in het gedrag te komen met de “Waddenwichter” uit Pieterburen en “Shanty Rolde”.
De publieke belangstelling hield in het begin niet over, maar in de loop van ons optreden trok dit behoorlijk bij en kwam de stemming er goed in. Wederom een optreden, waar we met plezier op terugkijken.

Siep van der Zwaag

Dit bericht is geplaatst in optredens. Bookmark de permalink.