Videofilm VV Usquert van 13 mei 1995 met optreden Zielrietzangers

Op 13 mei 1995 vierde de VV Usquert hun 75 jarig jubileum. Op deze feestavond traden veel talenten uit Usquert op met toneel, muziek, zang enz. Een groepje mannen zongen onder aanvoering van Jacob van der Molen wat zeemansliederen, dit optreden was aanleiding om op 11 november 1995 op Noordpolderzijl de Zielrietzangers op te richten.

Van deze feestavond is een prachtig videoverslag gemaakt, verkrijgbaar op een VHS Band. Mogelijkheden deze band af te spelen zijn er niet zoveel meer, daarom is de Videofilm van het 75 jarig lustrumfeest van de VV Usquert nu op YouTube gezet, de link is https://youtu.be/PM_ba9sqdzk. Een prachtig en nostalgisch beeld van een feestavond 25 jaar geleden.

Een impressie

Dit bericht is geplaatst in optredens. Bookmark de permalink.