Visserskoor Zielrietzangers voor het eerst sinds weer bij elkaar

Donderdag 20 augustus 2020 hebben de leden van de Zielrietzangers elkaar voor het eerst sinds het begin van de corona crisis weer ontmoet. Dat geheel volgens de geldende voorschriften. Buiten bij molen Eva zittend in een grote kring, stoelen waren geregeld door de mensen van de molen, werden de laatste nieuwtjes uitgewisseld.

Door het bestuur werd uitgelegd hoe de situatie voor koren is. Repetities kunnen, maar daar zitten zoveel haken en ogen aan dat het niet leuk meer is, zangers die op 1 1/2 meter afstand staan horen elkaar niet goed, samenzang wordt dan niks. Daar komt bij dat optredens allemaal worden afgelast, er is, in de tehuizen waar de Zielrietzangers regelmatig optreden, geen ruimte genoeg voor het koor op 1 1/2 meter afstand.

Door het Dorpshuis werd gezorgd voor een drankje en een hapje, een goede bijeenkomst die door veel leden werd bijgewoond op het tijdstip dat er normaal gesproken zou worden gerepeteerd.

Dit bericht is geplaatst in verenigingsnieuws. Bookmark de permalink.