Geen optredens meer voor de Zielrietzangers meer dit jaar

Sinds het begin van de corona crisis was het voor het visserskoor de Zielrietzangers uit Usquert niet mogelijk te repeteren, optredens werden afgelast. Eerder besloot het bestuur de repetities tot de vakantie op te schorten, nu is besloten de repetities tot nader order op te schorten. Ook de geplande optredens voor 2020 zijn in overleg met de tehuizen afgelast.

Een en ander betekent ook dat het 25 jarig jubileum in 2020 niet zal worden gevierd. Op 11 november 2020 is het 25 jaar geleden dat de vereniging officieel werd opgericht. Een feestavond is gepland op 14 november 2020, dat gaat helaas niet door.

Als corona ons niet meer dwars zit beginnen we weer met repetities en zullen we weer contact opnemen met de tehuizen om de afgelaste optredens weer in te halen. Voor ons jubileumfeest zullen we een nieuwe datum plannen. We hopen dat in 2021 de situatie weer normaal zal zijn.

Dit bericht is geplaatst in verenigingsnieuws. Bookmark de permalink.